1.   Boekenlijst
2.   Rooster
3.   Inschrijven
4.   RUG mail
5.   Nestor
6.   Introductie
7.  Overige info
8.   Vragen?

Belangrijke data om in uw agenda te noteren:

27 augustus - Rechten Introductiedag (JFV)

De Juridische FaculteitsVereniging (JFV) organiseert een Rechten Introductiedag op 27 augustus. Op deze dag krijgt u een introductiecollege, brengt u een bezoek aan de klapperwinkel en de informatiemarkt, krijgt u een rondleiding, kunt u vragen stellen aan studenten én kunt u uw bestelde boeken en bestelde klappers ophalen. Het bijwonen van deze dag wordt sterk aanbevolen.

Voor de mensen met een achternaam beginnend met de letters A t/m M: u wordt verwacht om 10.00u ’s ochtends in zaal (13)14.026 van het Harmoniegebouw van de universiteit. Deze zaal wordt ook wel ‘onder de bogen’ genoemd. De mensen met een achternaam die begint met de letters N t/m Z worden om 13.30u ’s middags verwacht, ook in zaal (13)14.026 van het Harmoniegebouw. Bij aankomst ontvangt u het programma.


1 september - Start studiejaar

Op maandag 1 september begint een hoorcollege ARW 1 in Pathé, van 9.00 tot 11.00 uur. Alle eerstejaarsstudenten worden hierbij verwacht.


1 september - Facultaire introductiebijeenkomst

Dit is een bijeenkomst voor studenten die niet naar de JFV Rechten Introductiedag geweest zijn. De faculteit organiseert een tweede introductiebijeenkomst, op maandag 1 september om 19.00 uur in 1314.026 (Harmoniecomplex). Op deze avond wordt dezelfde informatie gegeven als op de introductiedag van de JFV. U kunt echter geen boeken en klappers ophalen.