1.   Boekenlijst
2.   Rooster
3.   Inschrijven
4.   RUG mail
5.   Nestor
6.   Introductie
7.  Overige info
8.   Vragen?

Belangrijke data om in uw agenda te noteren:

1 september - Rechten Introductiedag (JFV)

De faculteit Rechtsgeleerdheid organiseert samen met de Juridische FaculteitsVereniging (JFV) een Rechten Introductiedag op 1 september. Op deze dag krijgt u een introductiecollege, brengt u een bezoek aan de klapperwinkel en de informatiemarkt, krijgt u een rondleiding, kunt u vragen stellen aan studenten én kunt u uw bestelde boeken en bestelde klapper ophalen. Het bijwonen van deze dag wordt sterk aanbevolen.

Begint uw achternaam met A t/m M: u wordt verwacht om 10.00u ’s ochtends in zaal (13)14.0026 van het Harmoniegebouw van de universiteit. Deze zaal wordt ook wel ‘onder de bogen’ genoemd.

Begint uw achternaam met N t/m Z: u wordt verwacht om 13.30u ’s middags, ook in zaal (13)14.0026 van het Harmoniegebouw.

Bij aankomst ontvangt u het programma.


7 september - Start studiejaar

Op maandag 7 september begint het collegejaar met het eerste hoorcollege ARW 1, van 9.00 tot 11.00 uur. Alle eerstejaarsstudenten worden hierbij verwacht.


28 augustus - Bommen Berend (feestdag in Groningen)

Zorg dat u op tijd uw inschrijving voor de opleiding op orde heeft, want op vrijdag 28 augustus (Bommen Berend) zijn veel informatiebalie's en afdelingen gesloten.