1.   Boekenlijst
2.   Rooster
3.   Werkgroepen
4.   RUG mail
5.   Nestor
6.   Introductie
7.  Overige info
8.   Vragen?

Belangrijke data om in uw agenda te noteren:

29 augustus - Rechten Introductiedag (JFV)

De Juridische Faculteits Vereniging (JFV) zal een Rechten Introductiedag organiseren op 29 augustus. Op deze dag krijgt u een introductiecollege, een bezoek aan de klapperwinkel en de informatiemarkt, een rondleiding, kunt u vragen stellen aan studenten én kunt u uw bestelde boeken en bestelde klappers ophalen. Het bijwonen van deze dag wordt sterk aanbevolen.

Voor de mensen met een achternaam beginnend met de letters A t/m M: u wordt verwacht om 10.00u ’s ochtends in zaal (13)14.026 van het Harmoniegebouw van de universiteit. Deze zaal wordt ook wel ‘onder de bogen’ genoemd. De mensen met een achternaam die begint met de letters N t/m Z worden om 13.30u ’s middags verwacht, ook in zaal (13)14.026 van het Harmoniegebouw. Bij aankomst ontvangt u een uitgebreid dagprogramma.


2 september - Start studiejaar

Op maandag 2 september begint een hoorcollege ARW 1 in Pathé, van 9.00 tot 11.00 uur. Alle eerstejaarsstudenten worden hierbij verwacht.


2 september - Facultaire introductiebijeenkomst

Dit is een bijeenkomst voor studenten die niet naar de JFV Rechten Introductiedag geweest zijn. De faculteit organiseert een tweede introductiebijeenkomst, op maandag 2 september om 19.00 uur in 1314.026 (Harmoniecomplex). Op deze avond wordt dezelfde informatie gegeven als op de introductiedag van de JFV. U kunt echter geen boeken ophalen. De bestelde klappers kunnen worden opgehaald van 17.30-19.00 uur in de klapperwinkel. Daarom wordt geadviseerd om in ieder geval naar de introductiedag van JFV te gaan.